Kunsten at genfinde nærværet

Det er med kroppen vi oplever verden på. Det er igennem kroppen vi kan forløse gamle sår og fortrængte følelser, og det er igennem kroppen vi kan skabe balance i sindet.

Hvis sindet er ude af balance kan der opstå situationer hvor der muligvis ikke vil være plads og overskud til at opleve livet fuldt ud på, og så vi må i stedet forsøge at overleve. Hvis overlevelse bliver strategien for at eksistere, så kan vi skabe et fundament for unødvendig stress og ubalancer der med tiden kan sætte deres fysiske præg på vores kroppe og der i værste fald kan begrænse os fysisk og skabe handlemønstre der kan påvirker de valg vi foretager os.

Når vi vælger at starte med at behandle kroppen så har vi en mulighed for at lindre smerte, frigive plads og løsne blokkeringer i led, muskler, nervesystemet, åndedrættet og ikke mindst sindet. Dermed har vi en mulighed for at skabe den ro der er nødvendigt for at kroppen kan restituere og genskabe sig sig selv. Og vi kan, hvis vi vælger det og er parate til det, arbejde med de fysiske begrænsninger og mentale handlemønstre der påvirker vores liv.

Vi kan skabe en mulighed for at forøge livskvaliteten gennem ro og nærvær med den kropsterapeutiske behandling, og dermed muligvis kunne opleve verden på en anden og måske mere fuldendt måde.