Body All Mind Kropsterapi

Baggrunden

Body All Mind er en holistisk behandlingsform, som ser på det hele menneske. Behandlingen kombinerer bl.a. teknikker fra dybdegående massage, lymfedrænage, zoneterapi, akupressur, åndedrætsterapi, yoga-terapi og frigørelse af led. Formålet er at afspænde krop og sind, hvilket er nødvendigt for at kroppen kan restituere og genskabe sig selv.

Behandlingen giver dig unik mulighed for at arbejde med både dine fysiske og mentale begrænsninger som hænger uadskilleligt sammen. En krop i ro og et sind der er nærværende er afgørende for at kunne arbejde med de fysiske og mentale begrænsninger vi alle går rundt med.

Behandlingen giver mulighed for at komme ned i kroppen og mærke sig selv, mindske stress og give konkrete værktøjer til at håndtere stressen, rense ud i affaldsstoffer, løsne og frigøre spændinger og øget vitalitet.
Kort sagt mærke at få energien til at strømme.

Hvordan foregår behandlingen?

Før du kommer til behandlingen vil jeg bede dig at overveje og vurdere din egen tilstand på en skala fra 1 til 10. Vurderingen bruger vi som en indikation på behandlingens virkning og for at tilrettelægge et fremadrettet forløb eller som grundlag for mulige tiltag og øvelser du kan få med dig.

Selve behandlingen tager ca. 45-50 min. Den starter med en kort samtale, hvor du får mulighed for at fortælle om din situation og de udfordringer du har med dig. Ud fra samtalen er det muligt at afklare et tema for selve behandlingen.

Behandlingen foregår hovedsaligt på en briks og udføres optimalt i undertøj dækket med et tæppe. I behandlingen kombineres kropslig behandling, åndredrætsterapi og samtale. Behandlingen kan både være blid og kraftfuld, og styrken tilpasses efter den enkeltes behov, da forskellige situationer kan kræve forskellige tilgange.
Vi afslutter med en opsummering, hvor du vil få mulighed for at genvurdere din tilstand på en skala fra 1-10 for at se om der er sket en forandring. Dernæst om nogle mulige øvelser og værktøjer til at støtte den fremadrettede positive udvikling.

En behandling kan løse konkrete problemer som:

Spændingshovedpine
Muskelsmerter
Mave-/tarmproblemer
Vejrtrækningsproblemer
Skiftende humør
Stiv lænd
Musearm
Dårlig ryg
Spændingshovedpine
Migræne
Belastede skuldre

Kredsløbsproblemer
Problemer med nervesystemet
Led- og muskelsmerter
Menstruationssmerter
Stress og udbrændthed
Sportsskader
Iskias problemer
Spændt nakkemuskel
Tennisalbue
Forstuvninger m.m.
Sanseforstyrrelse

Loading...